Veliko pojačanje donelu lošu sreću Plavcima! (video)

Izvor: Sportske.net, 11.Jul.2020, 19:56

Veliko pojačanje donelu lošu sreću "Plavcima"! (video)

Novo lice u trening centru Čelsija, njegovi novi saigrači u problemu.

Fudbaleri Čelsija gostuju na "Bramal lejnu" u 35. kolu Premijer lige, a nakon 45 minuta rezultat je 2:0 u korist "Blejdsa".

Poveli su domaći igrači u 18. minutu, Kepa je nekako zaustavio pokušaj Mekbrnija, odbitak je pokupio Mekgoldrik, koji je sa par metara postigao svoj prvi gol u Premijer ligi posle 41 šuta koji je uputio u elitnom rangu ove sezone.

Čelsi nije imao ideje u napadu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << a onda im je Šefild pokazao kako je fudbal veoma jednostavna igra.

Akcija po desnoj strani, jedan dupli pas, centaršut i gol glavom Mekbrnija za 2:0.

Nije bilo promene rezultat, Čelsi u problemu, videćemo da li mogu da naprave veliki preokret u nastavku.

Kao da je lošu sreću "Plavcima" doneo Hakim Zijeh, koji je danas odradio svoj prvi trening kao fudbaler Čelsija.

On je stigao u Kobam trening centar i priključio se novoj ekipi.

"Plavci" su još u februaru otkupili Marokanca od Ajaksa za 44 miliona evra, jasno je da će bivši "Kopljanik" biti veliko pojačanje za ekipu Frenka Lamparda.

Welcome to Chelsea, Hakim! 👊 pic.twitter.com/MiOHApNGZD

— Chelsea FC (@ChelseaFC) July 11, 2020
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Lisice" i "Đavoli" slave trijumf Junajteda – Šefild "preslišao" Čelsi VIDEO

Izvor: B92, 11.Jul.2020

Šefild junajted bio je ubedljiv protiv Čelsija u meču 35. kola engleske Premijer lige – 3:0 (2:0)...Poraz Čelsija najviše odgovara Mančester junajtedu i Lesteru, koji bi pobedama prestigli "Plavce" i isterali ih na petu poziciju...Šefild je sada preskočio Vulvse i nalazi se na šestom mestu...

Nastavak na B92...

Nakon bolnog poraza navijači traže novog golmana, Čelsi već reagovao!

Izvor: Sportske.net, 11.Jul.2020

Španac katastrofalno brani ove sezone...Kepa Arizabalaga je pre dve godine plaćen rekordnih 80 miliona evra, a ove sezone je jedan od najgorih golmana u Premijer ligi...Danas je primio tri gola na "Bramal lejnu", navijači su besni...Izgleda da su i u upravi svesni da im je potrebna promena, a prema...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.