Izvor: Sportal.rs, 05.Mar.2024, 17:12

Nikad luđa trka u Engleskoj! Po bod razlike između Liverpula, Sitija i Arsenala, evo i rasporeda u kom će sve prštati

Ljubitelji ostrvskog fudbala su na slatkim mukama iz vikenda u vikend - sledi napet rasplet u Premijer ligi, a glavnu ulogu imaju Liverpul, Mančester siti i Arsenal, sa 63, 62 i 61 bodom na tabeli. I da sve bude luđe, baš Liverpul čeka Siti 10. marta u novom velikom derbiju! Sa druge strane, Tobdžije će ugostiti Brentford, tim koji ne zna za pobedu na poslednje četiri ligaške utakmice.

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

DOBRE VESTI ZA KLOPA I LIVERPUL: Salah spreman za Siti

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2024, 16:45

Biće jači u derbiju...Egipatski fudbaler Mohamed Salah oporavio se od povrede zadnje lože i biće spreman za meč sa Mančester sitijem...Redsi u nedelju od 16.45 dočekuju Građane u utakmici 28. kola Premijer lige. Meč na Enfildu bi mogao mnogo toga da odluči u borbi za titulu. Trenutno je Liverpul...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.