DOBRE VESTI ZA KLOPA I LIVERPUL: Salah spreman za Siti

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2024, 16:45

DOBRE VESTI ZA KLOPA I LIVERPUL: Salah spreman za Siti

Biće jači u derbiju.

Egipatski fudbaler Mohamed Salah oporavio se od povrede zadnje lože i biće spreman za meč sa Mančester sitijem.

Redsi u nedelju od 16.45 dočekuju Građane u utakmici 28. kola Premijer lige. Meč na Enfildu bi mogao mnogo toga da odluči u borbi za titulu. Trenutno je Liverpul lider sa bodom više od Mančester sitija, dok vreba i Arsenal koji je na dva poena zaostatka u odnosu na tim Jirgena Klopa.

Imajući to u vidu povratak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Salaha je velika vest pred završnicu sezone. On se povredio na Kupu afričkih nacija, vratio se u meču sa Brentfordom, ali se nakon utakmice ustanovilo da nije potpuno izlečio povredu zadnje lože, pa je morao na novu pauzu.

Ipak, Jirgen Klop ima dosta problema sa povređenim igračima. Odsutni su Trent Aleksander Arnold, Alison Beker, Stefan Bajčetić, Diogo Žota, Tijago Alkantara i Matip.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.