Nije za staro gvožđe - ili ipak jeste? Ronaldo izveo jedan od najsmešnijih driblinga koje ste videli (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2024, 22:33

Nije za staro gvožđe - ili ipak jeste? Ronaldo izveo jedan od najsmešnijih driblinga koje ste videli (VIDEO)

Nije se proslavio na ovom meču.

Al Nasr izgubio je 1:0 od Al Aina na svom terenu u prvoj utakmici četvrtfinala Azijske lige šampiona. Klub iz Ujedinjenih Arapskih Emirata slavio je golom Sufianea Rahimija u 44. minutu, a ekipa iz Saudijske Arabije pokušaće to da nadoknadi u uzvratnoj utakmici za sedam dana.

Kristijano Ronaldo imao je pet udaraca prema golu suparnika, ali propustio je da se upiše među strelce.

Nakon što je bio kažnjen jer je nepristojno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << reagovao na uzvike "Mesi, Mesi" prije nekoliko dana u ligaškom duelu s Al Šababom, Ronalda su navijači opet provocirali uzvikujući ime njegovog najvećeg rivala. Dogodilo se to pre utakmice i na poluvremenu.

Osim što je ponovo morao da trpi te uzvike i osim poraza u kom nije uspio postići gol, Ronaldo se po društvenim mrežama nakon susreta pominje i zbog jednog neuspelog pokušaja driblinga, ali i zbog promašaja za izjednačenje.

Tačnije, njegov udarac iz blizine sjajno je odbranio Kalid Eisa.

OVDE možete videti dribling, dok se promašaj nalazi na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.