Nije šala, Alegri stvarno stiže u Čelsi na kraju sezone! Juve bira između Južnoamerikanaca

Izvor: MozzartSport.com, 09.Feb.2016, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije šala, Alegri stvarno stiže u Čelsi na kraju sezone! Juve bira između Južnoamerikanaca

Sada je potvrdio i Maksov bivši mentor Đovani Galeone

Mančester Saiti je kaparisao Pepa Gvardiolu, Mančester Junajted čeka da se reši Van Gala pa da inauguriše Žozea Murinja, a spisak velikih engleskih klubova koji narednog leta dobiti novog trenera zatvara Čelsi koji se odlučio za Maksa Alegrija.

Ono o čemu se spekulisalo prethodnh dana, sada je dobilo i potvrdu od Alegrijevog bivšeg trenera >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<  Đovanija Galeonea koji mu je bio mentor na početku karijere i bitna je osoba u Maksovom životu. On je otkrio da je Alegri dobio fantastičnu ponudu od Romana Abramoviča koju nije mogao da odbije.

„Mislim da Maks ide u Čelsi i da će tamo biti vrlo dobar. Kao jedan od najboljih pet trenera na svetu, napustiće Juventus jer više nema smisla da ostaje u Italiji. Ponuda koju je dobio od Romana Abramoviča je zaista fantastična. Alegri radi sjajne stvari iako mu klub letos nije doveo igrače koje je tražio“, rekao je Galeone.

Podsetimo da je Juventusov sportski direktor Bepe Marota posle meča sa Frozinoneom poručio Alegriju da dobro razmilsi pre nego što se odluči za dalje korake, što je za italijanske medije bio jasan signal da Star dama gubi trku da zadrži trenera. Potom je usledio neubedljiv demanti Marote u koji niko nije poverovao...

Italijan će doći umesto Gusa Hidinka koji je preuzeo ulogu vatrogasca do kraja sezone posle otkaza Murinja, ali nema nameru da nastavi posle leta. Abramovič želi mlađeg trenera sa kojim će započeti novi ciklus. Pominjali su se još Simeone, Konte i Sampaoli, ali je izbor pao na Alegrija.

U Juventusu su svesni da gube trenera i već su počela da cure imena potencijalnih kandidata za Alegrijevog naslednika. Za sada su u prvom planu dvojica južnoameričkih stručnjaka: Horhe Sampaoli i Manuel Pelegrini koji na kraju sezone završava misiju u Mančester Sitiju.

(FOTO: Action images)
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.