Nije moglo bez muke, šta kažu navijači Partizana o debitantu? (TVITOVI) (foto)

Izvor: Sportske.net, 06.Dec.2019, 23:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije moglo bez muke, šta kažu navijači Partizana o debitantu? (TVITOVI) (foto)

"Crno-beli" na kraju stigli do ubedljive pobede, ali na terenu to nije delovalo baš tako lako.

Košarkaši Partizana večeras su ostvarili ubedljivu pobedu u gostima Megi 98:77.

Imali su "crno-beli" velikih problema protiv sjajne mlade ekipa koja ih je mučila praktično sve do poslednje četvrtine kada je presudilo iskustvo košarkaša Partizana.

U jednom trenutku, Mega je imala i dvocifrenu prednost, ali je ekipa Andree Trinkijerija predvođena Gordićem >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i Veličkovićem na kraju ipak uspela da trijumfuje.

Navijačima se posebno dopao Redži Reding koji je večeras debitovao u crno-belom dresu.

Promjena odbrane je trebalo da dođe mnogo ranije, ali dobro. Makar smo stvari riješili na vrijeme.

Stiče se utisak da što prije treba da definišemo petorku i malo stegnemo rotaciju. Sad bi makar trebalo da imamo više vremena za to. #Partizan

— Nikola Vulic (@m0raelyn) 06. децембар 2019.

Đe su košarkaški znalci i stručnjaci da sad napišu kakor egionalna liga ne valja ništa, kad u mjesec dana CZ, Budućnost i Partizan imaju 10 pobjeda u #EL i #Eurocup, a i dalje mogu da ih dobiju COL, Primorska, Mega, Mornar?

Vjerovatno najbolje izdanje @ABA_League do sad.

— Mirko Stanic (@StanicM) 06. децембар 2019.

Ko nije gledao Mega- Partizan moze pomisliti da je bila rutinska pobeda, a ko je gledao lagano je mogao da osedi.. Partizane komplikuj, komplikuj!

— Rad lee (@RadLee96) 06. децембар 2019.

Radi ovakvih suteva je stigao Reding Redzi... bice to svima jasnije u nastavku sezone. Uz bol u spolovilu ipak pobjeda i jos jedna recka. Nastavite trenirati braco i samo jako.

Napred Partizan.

— SasaBu2 (@MuhicaHoze) 06. децембар 2019.

Zagorac i kontre 😱😱 #KKP #KKPartizan

— PartizanNiksic (@Partizan_Niksic) 06. децембар 2019.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

REDING JE DEBITOVAO ZA PARTIZAN: Pažnju SVIH je privukla njegova LEPŠA polovina (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2019, 13:57

Crno-beli su slavili sa 98:77 protiv Mege...Redži Reding je u petak na meču protiv Mege debitovao za Partizan, a imao je veliku podršku navijača u dvorani "Ranko Žeravica". Među onima koji su se radovali svakom njegovom pogotku posebno se istakla lepša polovina američkog košarkaša...U pobedi...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.