ABA LIGA: Igokea u Zagrebu razmontirala Cibonu

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Dec.2019, 20:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ABA LIGA: Igokea u Zagrebu razmontirala Cibonu

Druga pobeda za tim iz Laktaša.

Košarkaši Igokee ostvarili su drugu pobedu u sezoni pošto su u Zagrebu ubedljivo savladali Cibonu sa 91:66 (20:17, 18:22, 15:32, 13:20) u 10. kolu ABA lige. Igokea je obe pobede izvojevala protiv hrvatskih timova.

Cibona je dobro počela meč i imala vođstvo tokom većeg dela prvog poluvremena, da bi gosti iz Laktaša u završnici uspeli da stignu do poena prednosti na poluvremenu. Međutim, u trećoj četvrtini je Igokea potpuno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nadigrala Cibonu zahvaljujući odličnoj igri Vona i Gagića i stigla i do dvocifrene prednosti koja je konstantno rasla za ubedljiv trijumf gostiju.

THE END: Excellent second half earns @BCIgokea second win of the #ABALiga season! pic.twitter.com/5lPXedP4Kx

— ABA Liga (@ABA_League) December 6, 2019

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Rašad Von sa 24 poena, dok je Đorđe Gagić postigao 18. Kod Cibone su Toni Katić, Filip Bundović i Ivan Novačić postigli po 10 poena.

ABA LIGA, 10. kolo

Petak

Cibona - Igokea 66:91

Mega Bemaks - Partizan (20)

Subota

Budućnost - Cedevita Olimpija (18)

Krka - Mornar (20)

Nedelja

Crvena zvezda - FMP (18)

Ponedeljak

Primorska - Zadar (18)

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Adela Smajić, ćerka legende Partizana Admira Smajića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ABA - Mega stala na kraju, Partizan ubedljiv, odličan debi Redinga! (video)

Izvor: Sportske.net, 06.Dec.2019

Uzbudljiv meč u hali "Ranko Žeravica"...U 10. kolu regionalne ABA lige, košarkaši Partizana ostvarili su ubedljivu pobedu protiv Mege sa 98:77 (27:22, 24:27, 15:17, 32:11) u hali "Ranko Žeravica"...Odlično je Mega otvorila meč i sjajnim šutem za tri poena stigla do prednosti već na početku...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.