Nije gotovo, Partizan ima novu ponudu za Pavlovića, još primamljiviju!

Izvor: Sportske.net, 22.Nov.2019, 01:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije gotovo, Partizan ima novu ponudu za Pavlovića, još primamljiviju!

Nove informacije, defanzivac "crno-belih" bi na kraju ipak mogao u Italiju!

Preneli smo danas, Strahinja Pavlović je prošao medicinske preglede u Monaku, a klub iz Lige 1 se sa Partizanom dogovorio i oko obeštećenja.

Naime, "crno-belima" bi na ime transfera trebalo da pripadne 10 miliona evra, uz još potencijalna tri na ime bonusa, više OVDE.

Sada srpski "Telegraf" prenosi nove informacije, naime, još jedna klub se ozbiljno uključio u trku za potpis >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << fudbalera Partizana.

U pitanju je Roma, čiji predstavnici su danas boravili u Beogradu, kako bi se sa upravom kluba iz Humske dogovorili oko transfera.

U srpsku prestonicu su između ostalih stigli i sportski direktor "Vučice" Đanluka Petraki, kao i uticajni fudbalski agent Paolo Bursao, jedan od najjačih ljudi u svojoj sferi na Apeninima.

"Vučica" je navodno spremna da ponudi i veći novac "crno-belima", a ključ bi mogao da bude Umar Sadik, kojeg je klub iz Rima letos pozajmio Partizanu.

Nigerijac se dobro pokazao u crno-belom, bilo je priče da je Partizan spreman da ga otkupi za dogovorenih 1,7 miliona evra, ali bi Roma mogla da ga uključi u transfer i tako pobedu konkurenciju u borbi za Pavlovićev potpis.

Samom sastanku prisustvovao je i Savo Milošević, pa se čini da bi moglo da dođe do velikog preokreta u čitavoj priči.

Podsetimo da je Pavlović letos bio na pragu Lacija, ali za sumu od oko pet miliona evra, transfer je na kraju propao, a sada bi talentovani štoper karijeru mogao da nastavi u komšiluku.

Videćemo da li će poseta predstavnika Rome naterati Monako da poveća svoju ponudu, u svakom slučaju, čini se da su Partizan i Strahinja Pavlović na slatkim mukama.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Pare više nisu problem, u Humskoj se spremaju dva velika pojačanja!

Izvor: Sportske.net, 22.Nov.2019

Samo da se ozvaniči Pavlovićev transfer i u Partizanu će se mnogo lakše disati....Kako sada stoje stvari, 18-godišnji štoper Partizana Strahinja Pavlović nalazi se pred velikim inostranim transferom od koga bi i Partizan trebalo veoma dobro da zaradi...Posle informacija da je Monako maltene postigao...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.