Pare više nisu problem, u Humskoj se spremaju dva velika pojačanja!

Izvor: Sportske.net, 22.Nov.2019, 10:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pare više nisu problem, u Humskoj se spremaju dva velika pojačanja!

Samo da se ozvaniči Pavlovićev transfer i u Partizanu će se mnogo lakše disati...

Kako sada stoje stvari, 18-godišnji štoper Partizana Strahinja Pavlović nalazi se pred velikim inostranim transferom od koga bi i Partizan trebalo veoma dobro da zaradi.

Posle informacija da je Monako maltene postigao dogovor sa Partizanom, u trku je ušla i Roma, videćemo do početka zimskog prelaznog roka ko će biti brži i konkretniji, ali ono što ne bi trebalo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da bude pod znakom pitanja, to je obeštećenje od najmanje 10 miliona evra, o čemu mediji već uveliko pišu.

Istovremeno, stižu najave i prvih zimskih pojačanja ekipe Partizana.

Znate već da iskusni štoper Slobodan Rajković već trenira sa crno-belima u iščekivanju novog angažmana posle šestomesečne pauze, trener Partizana Savo Milošević bi ga rado video u svom timu na proleće, a na upravi je da taj posao dovede do kraja.

Ali, nije samo Rajković Partizanova meta.

''Informer'' prenosi najnovija saznanja da je i ofanzivni vezista Miloš Jojić sve bliže povratku u Partizan, s obzirom na loš status koji ima u turskom Bašakšehiru, gde u takmičarskim mečevima nije igrao još od 12. maja i utakmice sa Ankaragučuom.

Ugovorom je vezan do juna 2021, ali s obzirom da više nije u planovima stručnog štaba Bašakšehira, za očekivati je da već ove zime promeni sredinu.

Partizan će morati da računa i na određeno obeštećenje ukoliko želi Jojića, ali to ne bi trebalo da bude problem ukoliko sa Pavlovićevim transferom sve bude kako se najavljuje.

Dolazak Jojića bi na vreme popunio prazninu, koja bi mogla da nastane u slučaju skorog odlaska Sejdube Sume. Doduše, omaleni Gvinejac još uvek ima vremena i da produži ugovor sa Partizanom, ali za sada nema nagoveštaja da će on to i učiniti.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.