Nije Kuman uzalud rekao da ne veruje Rajoli - Lukaku odbio Everton

Izvor: MozzartSport.com, 14.Mar.2017, 20:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije Kuman uzalud rekao da ne veruje Rajoli - Lukaku odbio Everton

Želi u Ligu šampiona. Već ovog leta

Mino Rajola je bio slatkorečiv. Rekao je da će Romelu Lukaku 99,99 odsto produžiti ugovor sa Evertonom. Trener Karamela Ronald Kuman ostao je uzdržan: “Ne verujem menadžerima“. Bio je u pravu. Mogao je da postane najskuplji napadač u istoriji kluba, ali Lukaku je odlučio da odbije novi ugovor na Gudisonu!

Vest koja će zabrinuti sve navijače, jer bez 23-godišnjeg reprezentativca >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Belgije to nije isti tim. Svesna je toga i uprava kluba koja je insistirala na klauzuli o obeštećenju od 90.000.000 funti, odnosno skoro 103.000.000 evra. Lukaku nije glup, znao je da će ako to potšiše još dugo igrati u Evertonu. A pitanje je da li će Everton igrati Ligu šampiona.

Upravo je san o igranju u elitnom evropskom takmičenju nagnao korpulentnog golgetera da se predomisli i - kako navode svi belgijski i engleski mediji - danas upravu kluba informiriše da neće produžiti boravak u Liverpulu, iako mu je nuđena plata od 110.000 evra nedeljno.

Aktuelni ugovor mu ističe tek 2019. godine, ali odbijanje da se potpiše novi ugovor uglavnom se posmatra kao Lukakova poruka Evertonu da želi ispisnicu već na leto.

Mančester junajted i Čelsi su se najviše pominjali kao buduće destinacije Lukakua. Ali i jednima i drugima on je rezervna opcija. Junajted bi najradije Antoana Grizmana, Antonio Konte bi Alvara Moratu. Doduše, pitanje je da li će moći da ih dovedu.

Pitanje je i da li je Lukaku raspoložen da opet bude “broj dva“.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.