Izvor: Piplmetar.rs, 08.Mar.2024, 03:30

Ni „R“ od „Ratnika“! Kari nikad gori, Boston ih razorio! „Bradonjino“ je prošlo, Lenardovo nije!

Autor: Aleksandar Obrenović

ponedeljak 04.03.2024.

00:00

Izvor: Sportske.net


Partija za istoriju Bostona. Savladali su Golden Stejt Voriorse, najslabije u poslednjih nekoliko godina, bilo je 140:88.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << /> Neverovatna je bila završnica prve deonice, Seltiksi su imali seriju 23:1, a taj jedan jedini poen Voriorsi su postigli posle defanzivne tri sekunde Bostona. 
Impresivno je kako su igrali košarkaši Bostona u prvom poluvremenu, završili su ga sa 44 poena razlike, imali su 20 asistencija i samo jednu izgubljenu loptu, praktično su pokazali najbolju moguću košarku i nisu stali do samog kraja. 
Sa druge strane, na poluvremenu je Stef Kari šutirao trojke 0-9, imao je samo 4 poena od 13 šuteva iz igre.
Bilo je samo pitanje koliko će se Voriorsi obrukati, na kraju su i dobro prošli jer su malo „izvadili fleke“ u poslednjoj deonici.
Uglavnom, Kari je završio meč sa samo 4 poena, teško da se seća da ga je neko ovako ponizio, verovatno je odigrao i najgori meč u karijeri. 
Braun je imao 29 poena, Tejtum 27, Pričard 19. Kinones je najbolji u Golden Stejtu sa 17 poena, uglavnom u poslednjoj deonici. 
Neizvesnost u drugom meču, Minesota je dočekala Los Anđeles Kliperse, gledali smo jedan od mečeva sa veoma jakim odbranama i kao pobednici su izašli gosti. 
Karl-Entoni Tauns je tragičar, ispromašivao se u poslednjoj deonici, Klipersi su slavili na kraju sa 88:89 u neizvesnoj završnici. 
Lenard je imao 32 poena, Pauel je dodao 24, Džordž 15, a recimo da je Harden bio očajan u šutu, 0-10, imao je 4 poena i 10 asistencija. 
Zanimljivo, prvi je u istoriji koji je imao 10 promašaja bez pogotka iz igre, a da je pritom zabeležio 10 asistenc

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Javila se sumnja kod Alkarazovog trenera!

Izvor: Piplmetar.rs, 08.Mar.2024

Autor: Aleksandar Obrenović . . nedelja 03.03.2024. . . 23:30 . . Izvor: Sportske.net ...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.