Izvor: Piplmetar.rs, 08.Mar.2024, 03:30

Javila se sumnja kod Alkarazovog trenera!

Autor: Aleksandar Obrenović

nedelja 03.03.2024.

23:30

Izvor: Sportske.net


Huan Karlos Ferero, trener Karlosa Alkaraza, otkrio je šta mu se najmanje sviđa kod momka kojem predviđaju veliki broj >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << grend slemova. 
Po njegovom mišljenju, Alkaraz nema dovoljno želje za pobedom. 
„Za svakog igrača može da postane opterećenje kada ne osvaja turnire. Za veoma dobre igrače veoma je važno da postižu rezultate koji im otvaraju put. Naravno da Karlos želi da pobeđuje, ali… Ne vidim ga sa bilo kojim tipom želje, a to je vrlo važno. Nema kod njega tog stresa za pobedom koji bih ja želeo da vidim“, rekao je on.
Alkaraz tek ima 20 godina, iza sebe i dva grend slem turnira, US open i Vimbldon. 
„Karlos želi da stvari radi dobro i da napreduje u svakom mogućem smislu, sa 20 godina otvara mu se mnogo toga“, rekao je Ferero.


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Kralj deluzija Erik ten Hag

Izvor: Piplmetar.rs, 08.Mar.2024

Home Međunarodni fudbal Kralj deluzija Erik ten Hag – Junajted bio blizu da pobedi Siti?! . Autor: Nemanja Janošev ...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.