Ni Barsa, ni Bajern, zvezda Ajaksa De Lihtovim stopama?

Izvor: Sportske.net, 14.Jul.2020, 17:53

Ni Barsa, ni Bajern, zvezda Ajaksa De Lihtovim stopama?

Juventus ponovo pazari u Amsterdamu?

Desni bek Ajaksa Seržinjo Dest je na ceni ovog leta, a nakon Barselone i Bajern Minhena, u red za njegov potpis stao je i Juventus.

Katalonci su ranije odustali i povukli ručnu, jer imaju druge primarnije pozicije koje moraju da pojačaju, dok je Bajern najpre želeo da završi transfer Liroja Sanea.

To je iskoristio Juventus, koji je sada pokucao na vrata Ajaksa i raspituje se oko talentovanog beka.

Ajaks za >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Desta traži minimum 20 miliona evra, što ne bi trebalo da predstavlja problem za Juventus.

Na toj poziciji Mauricio Sari ima Danila i Kuadrada, ali Kolumbijac može da igra i ofanzivnije, dok Brazilac baš i nije ispunio očekivanja od kako je pre godinu dana stigao iz Mančester Sitija.

Dest ima tek 20 godina, i pred njim je velika karijera, samo da vidimo u kom klubu.

Možda baš kao i njegov donedavni kapiten Matijs De Liht krene put Torina...

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Barsin remont u odbrani - Džekpot od 50 miliona i savršeno "2 u 1" pojačanje!

Izvor: Sportske.net, 15.Jul.2020, 09:32

Verovali ili ne, Barsa sprema dva logična i veoma, veoma dobra transfera...Katalonci moraju da promene tim, najviše škripi u odbrani, a pouzdani izvori danas prenose zanimljive informacije - David Alaba je odjednom uskočio u prvi plan pošto je odbio i poslednju ponudu Bajern Minhena o obnovi saradnje,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.