Nezadovoljni navijači napali igrače Botafoga

Izvor: Sportski Žurnal, 11.Nov.2013, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nezadovoljni navijači napali igrače Botafoga

Grupa nezadovoljnih navijača brazilskog prvoligaša Botafoga napala je igrače tog kluba na aerodromu u Rio de Žaneiru.
(FOTO: worldfootball)
Nekoliko desetina navijača, koji su ekipi zamerili na seriji loših rezultata verbalno je vređalo igrače i gađalo ih jajima. Srećom po igrače, brzo su uspeli da uđu u klupski autobus koji je poslužio kao „sklonište”.
Među igračima koje su navijači najviše vređali bio je i nekadašnji holandski reprezentativac Klarens >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Sedorf.
Igrači Botafoga u nedelju su u Porto Alegreu izgubili od Internasionala sa 2:1 i to im je bio drugi uzastopni poraz u prvenstvu Brazila.
Ekipa iz Rio de Žaneira trenutno zauzima četvrto mesto na prvenstvenoj tabeli sa čak 18 bodova manje od vodećeg Kruzeira.
Prve četiri ekipe iz šampionata Brazila kvalifikovaće se za Kup Libertadores sledeće sezone.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Navijači Botafoga jajima na igrače

Izvor: B92, 11.Nov.2013

Navijači brazilskog velikana Botafoga gađali su jajima svoje igrače posle poraza od Internasionala 2:1..Incident se dogodio na aerodromu po povratku ekipe, a grupa od dvadesetak navijača zasula je autobus svojih ljubimaca jajima...Oni su nezadovoljni igrama svog tima, koji je pobedio samo jednom...

Nastavak na B92...

Navijači napali igrače Botafoga i gađali ih jajima!

Izvor: Telegraf.rs, 11.Nov.2013

Nezadovoljni zbog poraza od Internasionala u Porto Alegreu, na aerodromu u Riju, huligani vređali i gađali fudbalere

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.