Navijači Botafoga jajima na igrače

Izvor: B92, 11.Nov.2013, 19:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijači Botafoga jajima na igrače

Navijači brazilskog velikana Botafoga gađali su jajima svoje igrače posle poraza od Internasionala 2:1

Incident se dogodio na aerodromu po povratku ekipe, a grupa od dvadesetak navijača zasula je autobus svojih ljubimaca jajima.

Oni su nezadovoljni igrama svog tima, koji je pobedio samo jednom u poslednjih pet mečeva i time ugrozio nastup u Kopa Libertadores naredne godine.

Čak ni zvezda kluba Klarens Sedorf nije uspeo da pobegne od besnih navijača, koji zahtevaju bolje igre od Holanđanina. Navijači su takođe pokušali da uđu na stadion, ali ih je policija zaustavila.

U narednoj utakmici Botafogo dočekuje Portugesu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Navijači Botafoga jajima na igrače

Izvor: B92, 11.Nov.2013

Navijači brazilskog velikana Botafoga gađali su jajima svoje igrače posle poraza od Internasionala 2:1..Incident se dogodio na aerodromu po povratku ekipe, a grupa od dvadesetak navijača zasula je autobus svojih ljubimaca jajima...Oni su nezadovoljni igrama svog tima, koji je pobedio samo jednom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.