Neverovatno - Ruski reprezentativac pobegao iz karantina da bi proslavio 18. rođendan svoje devojke!

Izvor: Sportske.net, 05.Apr.2020, 20:18

Neverovatno - Ruski reprezentativac pobegao iz karantina da bi proslavio 18. rođendan svoje devojke!

Fudbaleri nastavljaju da prave probleme.

U Srbiji smo videli primere sa Lukom Jovićem i Aleksandrom Prijovićem, na pravila su se oglušili i brojni strani fudbaleri poput Džeroma Boatenga, Džeka Griliša i Kajla Vokera.

Sada je sličnu glupost napravio i napadač Selte iz Viga Fedor Smolov.

On je zatražio dozvolu od kluba da se vrati u domovinu, kako bi sa svojom devojkom Marijom Jumaševom proslavio njen 18. rođendan.

Jumaševa je inače unuka >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << bivšeg ruskog predsednika Borisa Jeljcina.

Dozvolu kluba nije dobio, jer je Primera zabranila igračima da napuštaju zemlju, ali je Smolov ipak otišao privatnim avionom koji je imao na raspolaganju, a obećao je da će se vratiti u klub kada "reši šta ima na privatnom planu".

Iz španskog kluba su istakli da će situaciju sa Smolovim, ali i njegovim saigračem Sistom, koji je za Dansku otišao kolima i pored zabrane, razračunati interno.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Fudbaler zbog Jeljcinove unuke pobegao iz karantina u Španiji

Izvor: RTS, 05.Apr.2020

Ruski fudbaler Fjdor Smolov, koji je trenutno član španske Selte, prekršio je zabranu izlaska iz karantina i otputovao u Rusiju kako bi bio sa svojom devojkom, inače unukom bišeg ruskog predsednika Borisa Jeljcina. . Ruski...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.