Fudbaler zbog Jeljcinove unuke pobegao iz karantina u Španiji

Izvor: RTS, 05.Apr.2020, 20:36

Fudbaler zbog Jeljcinove unuke pobegao iz karantina u Španiji

Ruski fudbaler Fjdor Smolov, koji je trenutno član španske Selte, prekršio je zabranu izlaska iz karantina i otputovao u Rusiju kako bi bio sa svojom devojkom, inače unukom bišeg ruskog predsednika Borisa Jeljcina.
Ruski reprezentativac je pozjamljen igrač moskovske Lokomotive, ali je pravo pitanje koliko će još biti član tima iz Viga nakon ozbiljnog kršenja zakona i klupske discipline.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Naime, on je od menadžmenta kluba tražio dozvolu da otputuje u Rusiju, kako bi prisustvoao proslavi 18. rođendana svoje verenice Marije Jumaševe, čiji je deda bio nekadašnji predsednik Ruske federacije Boris Jeljcinj.
Kako dozvolu očekivano nije dobio, Smolov je na svoju ruku ipak odlučio da otputuje u Moskvu privatnim avionom, i bude prisutan na proslavi punoletstva svoje izabranice, sa kojom je u vezi od njene 16. godine.
Smolov važi za igrača nemirnog duha, kojem je to često bila prepreka da u punoj meri ostvari svoj veliki fudbalski talenat.
Do sada je u karijeri nastupao za moskovski Dinamo, Fejnord, Anži, Ural, Krsnodar i Lokomotivu.
Za reprezenetaciju je odigrao 39 utakmica i postigao 14 golova, od kojih je jedan bio i na poslednjem Mundijalu održanom 2018. godine upravo u njegovoj domovini.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.