Nenad Lalatović u igri za trenera Zvezde

Izvor: Sportski Žurnal, 21.Jun.2014, 10:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nenad Lalatović u igri za trenera Zvezde

U slučaju da dođe i do zvaničnog rastanka šampiona i Slaviše Stojanovića, komandnu palicu bi mogao da preuzme Nenad Lalatović. Puls je već ispipan, mladi stručnjak je u igri za Zvezdinu klupu.
(FOTO: N. Negovanović)
Za promociju nekadašnjeg kapitena Crvene zvezde u trenera nije preduslov samo da ode Stojanović, već i da u strukturi novog rukovodstva bude Vladimir >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Matijašević, na funkciji sportskog direktora. Doveo ga je za šefa u Napretku, imaju prijateljski odnos i veliko međusobno poštovanje. Očekuje se da i u sledećoj sezoni budu na istoj adresi, samo je pitanje da li i dalje u Kruševcu ili Marakani.
Lalatović važi za jednog od najtalentovanijih trenera na ovim prostorima, nikada nije krio želju da želi rad u Crvenoj zvezdi, čiju je nosio kapitensku traku kao igrač. U nedavno završenoj sezoni skrenuo je pažnju forsiranjem ofanzivnog fudbala, predvodeći Voždovac i Napredak.
U biografiju je jesenas upisao pobedu nad Crvenom zvezdom kao trener Zmajeva sa Dušanovca, proletos trijumf nad Partizanom pod Bagdalom.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

STOJANOVIĆ ODLAZI IZ ZVEZDE: Piksi i Lalatović u igri za novog trenera!

Izvor: Telegraf.rs, 21.Jun.2014

Slovenački stručnjak je već viđen kako odlazi sa Marakane, posle sastanka sa čelnicima kluba u petak, dok bi na njegovo mesto mogli da dođu bivši fudbaleri Zvezde

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.