Nenad Krstić vozio pijan, Bjelica ga smirivao

Izvor: Mondo, 29.Apr.2016, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nenad Krstić vozio pijan, Bjelica ga smirivao

Bivši reprezentativac Srbije ostao bez vozačke dozvole, a umalo napao novinare, pišu turski mediji.

Foto: MN Press

  Renomirani košarkaški portal "Eurohoops", pozivajući se na turski "Sabah", piše da je bivšem reprezentativcu Srbije i aktuelnom centru Anadolu Efesa, Nenadu Krstiću, oduzeta vozačka dozvola u sredu uveče pošto je vozio u pijanom stanju.

Krstić je, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << navodno, naduvao 0,98 promila alkohola.

Zajedno sa njim bio je i košarkaš Minesote, Nemanja Bjelica, koji ga je smirivao da verbalne pretnje novinarima koji su se zatekli na mestu događaja i hteli da fotografiju, ne pređu u fizičke, piše "Sabah".

Od ranije se pretpostavlja da će Krstić po završetku sezone napustiti Anadolu Efes.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krstić vozio pijan, Bjelica ga smirivao

Izvor: B92, 29.Apr.2016

Prema pisanju turskih medija, nekadašnji kapiten Srbije Nenad Krstić je bio umešan u vožnju pod uticajem alkohola. Incident se dogodio u noći između četvrtka i petka, a centar Efesa je navodno zaustavljen sa 0,98 promila alkohola, što je iznad propisane granice i oduzeta mu je vozačka dozvola.

Nastavak na B92...

Krstiću oduzeta vozačka dozvola, rastanak sa Efesom sve izvesniji

Izvor: RTS, 29.Apr.2016

Nekadašnjem kapitenu reprezentacije Srbije Nenadu Krstiću oduzeta je vozačka dozvola zbog vožnje u pijanom stanju, piše Jurohups pozivajući se na turski Sabah. . .Navodno, Krstiću je u sredu uveče izmereno 0.98 promila...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.