Nemilosrdni Siti, Sterling nosi loptu kući! (video)

Izvor: Sportske.net, 11.Jul.2020, 22:55

Nemilosrdni Siti, Sterling nosi loptu kući! (video)

Šesti put ove sezone da četa Pepa Gvardiole dobija protivnike sa pet ili više golova razlike.

Fudbaleri Mančester sitija slavili su kao gosti protiv Brajtona sa 0:5 (0:2) u 35. kolu Premijer lige.

Poveli su u 21. minutu, odličan šut Rahima Sterlinga sa ivice kaznenog prostora, Rajan je bio nemoćan.

U samom finišu prvog dela igre dolaze i do drugog pogotka, Rodri je nakon kornera sa desne strane glavom prebacio loptu sa prve na drugu stativu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << tamo se našao Žesus, kojem nije bilo teško da duplira prednost "Građana".

Sa tim rezultatom se otišlo na odmor, da bi Sterling nakon osam minuta igre u nastavku postigao još jedan pogodak.

Sjajan centaršut Mareza sa desne strane, Sterling je bio usamljen na samo par metara od gola "Galebova", pa mu nije bilo teško da se po drugi put na meču upiše u listu strelaca.

Samo tri minuta kasnije i 4:0, Rajan je sačuvao mrežu nakon prvog pokušaja Bernarda Silve, ali se lopta nekako vratila do Portugalca, koji je ovoga puta imao lak zadatak, te je povećao prednost Sitija na gostovanju.

U 81. minutu je Rahim Sterling na bizaran način kompletirao het-trik, pao je nakon duela sa jednim defanzivcem Brajton, lopta je čudno odskočila i pogodila ga u glavu, na kraju je prevarila golmana domaće ekipe i završila u mrežu "Galebova", 5:0.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TRI GOLA STERLINGA: Siti petardom razbio Brajton! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 11.Jul.2020

Fudbaleri Mančester sitija savladali su u gostima ekipu Brajtona sa 5:0 u 35. kolu engleske Premijer lige.

Nastavak na Kurir...

Lids sve bliži tituli i Premijer ligi! (video)

Izvor: Sportske.net, 12.Jul.2020, 18:24

Na dobrom su putu da sa novim trofejom u vitrinama izbore plasman u elitni rang...Fudbaleri Lidsa iskoristili su remi Vest Bromviča na "Ivud parku", slavili su na gostovanju u Velsu protiv Svonsija sa 0:1 (0:0) i tako napravili veliki korak ka osvajanju titule, ali i ka direktnom plasmanu u elitni rang...Izjednačeno...

Nastavak na Sportske.net...

Dvominutno pomračenje Lestera probudilo nadu "trešnjicama"

Izvor: RTS, 12.Jul.2020

Fudbaleri Bornmuta savladali su Lester sa 4:1 u meču 35. kola Premijer lige. . Lester je ovog popodneva pobedio sam sebe i probudio nadu Bornmutu da mogu osetiti Premijer ligu i sledeće sezone...Sve je išlo po planu Brendana Rodžersa, sve do 65. minuta meča..Džejmi...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.