Izvor: RTS, 12.Jul.2020, 21:59

Dvominutno pomračenje Lestera probudilo nadu "trešnjicama"

Fudbaleri Bornmuta savladali su Lester sa 4:1 u meču 35. kola Premijer lige.
Lester je ovog popodneva pobedio sam sebe i probudio nadu Bornmutu da mogu osetiti Premijer ligu i sledeće sezone.

Sve je išlo po planu Brendana Rodžersa, sve do 65. minuta meča.
Džejmi Vardi je iskoristio nespretnost mladog Kelija i doneo prednost "lisicama" u 23. minutu meča.
Lester je kontrolisao igru, imao inicijativu, ali posle sat vremena igre - >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << potpuno pomračenje od 120 sekundi.
Prvo je Kasper Šmajhel ispucao loptu, bez ikakvog pritiska, i pogodio saigrača Ndidija u zadnjicu. 
Do lopte je stigao Vilson, ali ga je Ndidi oborio i skrivio penal.
Stanislas je zatresao mrežu i doneo izjednačenje.
Dva minuta kasnije, Dominik Solanki je, posle nimalo obećavajućeg napada, nekako smestio loptu u mrežu i preokrenuo rezultat. 
Na svu muku, Lester je ostao i bez Sojunčua, koji je šutnuo Vilsona dok je vadio loptu iz mreže, pa dobio direktan crveni karton.
Konačan rezultat postavio je novim golom Solanki u završnici meča, posle još jedne katastrofalne greške zadnje linije Lestera.
Ovom pobedom Bornmut je osvojio vrlo važne bodove, koji bude nadu da se može izbeći selidba u Čempionšip.
U prvom današnjem meču, Vulverhempton je održao lekciju Evertonu, dok je u londonskom derbiju Totenhem Žozea Morinja je na iskustvo dobio Arsenal

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Lester se "samouništio" za dva minuta VIDEO

Izvor: B92, 12.Jul.2020

Fudbaleri Bornmuta pobedili su ekipu Lestera posle preokreta sa 4:1 (0:1), u meču 35. kola Premijer lige...Ovim porazom, lisice su dovele u pitanje svoj plasman u Ligu šampiona, dok su trešnjice napravile važan korak ka opstanku...Nije delovalo da će epilog biti ovakav, naročito ne nakon pogotka...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.