Nemci tvrde, Levandovski ima tri opcije na stolu!

Izvor: Sportske.net, 16.Maj.2019, 17:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemci tvrde, Levandovski ima tri opcije na stolu!

Da li je došlo vreme da Poljaka vidimo i van Bundeslige?

Naredne subote saznaćemo ko će biti osvajač nemačke "Salatare" za sezonu 18/19. Bitku do samoga kraja biju i najveći timovi Bundeslige, minhenski Bajern i Borusija Dortmund.

Bavarci se nalaze u boljem položaju sa dva boda prednosti, utakmicu zadnjeg 34. kola igraju na "Alijancu" protiv Ajntrahta dok "Milioneri" gostuju u Menhengladbahu svom imenjaku.

Titulu najboljeg strelca će još jednom pripasti >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Robertu Levandovskom, Poljak ima četiri gola prednosti u odnosu na Pako Alkasera i pet više od našeg Luke Jovića, ali je pravo pitanje da li će efikasni Poljak nastaviti mandat u Nemačkoj i sledeće sezone.

Po pisanju nemačkog Kikera, tridesetogodišnji napadač ima tri opcije na talonu.

Prva je svakako produžetak ugovor sa Bavarcima, boje Bajerna brani od 2014. godine kada je došao za "džabe" iz Borusije. Sadašnji ugovor mu se završava 2021. godine.

Druga opcija jester prelazak u Ligu 1, tačnije u redove francuskog šampiona PSŽ. Klub iz Pariza najverovatnije ostaje bez Edinsona Kavanija, Poljak je viđen kao ime koje bi odgovaralo njihovim ambicijama.

Treća, ali i ne najmanje bitna, jeste Mančester Junajted. "Đavoli" su se par navrata u prošlosti povezivali sa Levandovskim, čak i dok je branio boje "Milionera". Junajted nije zadovoljan sa realizacijom svojih napadača, Lukaku je blizu odlaska u Seriju A, Marsijal takođe. Jedini napred koji je donekle siguran jeste Rašford, ali Englez je možda i premlad da sve preuzme na sebe, "Leva" se nameće kao odlično rešenje.

Ostaje da se vidi da li će Poljak napustiti granice Nemačke posle skoro deset godina provedenih u Bundesligi.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.