Nemanja Radonjić ponovo pakuje kofere, oni još nisu odustali od njega?!

Izvor: Sportske.net, 30.Dec.2018, 13:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemanja Radonjić ponovo pakuje kofere, oni još nisu odustali od njega?!

U ovih prvih nekoliko meseci, prelazak u Marsej se nije pokazao kao dobra odluka za Radonjića.

Nemanja Radonjić je prošle, a i početkom ove sezone, bio jedan od najzapaženijih igrača Crvene zvezde, gde se fudbalski preporodio i igrama na evropskoj sceni skrenuo pažnju brojnih inostranih klubova.

Među prvim ponudama za njegov transfer iz Crvene zvezde bila je ona iz Štutgarta. ''Švabe'' >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << su Zvezdi nudile osam miliona evra, ali je uprava crveno-belih čekala bolju ponudu i - letos je i dočekala.

Marsej je za Radonjića izdvojio 12 miliona evra koje je Zvezda podelila sa njegovim bivšim klubom, Romom i odmah po završetku kvalifikacija za Ligu šampiona i istorijske utakmice u Salcburgu, brzonogi krilni fudbaler se preselio na ''Velodrom''.

S obzirom na uložen novac, ali i na način na koji je Radonjić promovisan u novom klubu, bilo je jasno da će odmah dobiti priliku da zaigra, što se i dogodilo, ali posle one kardinalne greške protiv Ajntrahta u Ligi Evrope, nekako su kola za Radonjića krenula nizbrdo.

I njegov klub je, generalno, igrao ispod očekivanja, pogotovo u Ligi Evrope, gde su osvojili samo bod u konkurenciji Ajntrahta, Lacija i Apolona, a ni u francuskoj Ligi 1 trenutno ne zauzimaju mesto koje vodi na evro-scenu.

Kako je jesen odmicala, Radonjić je sve ređe dobijao priliku, poslednji put je ceo meč odigrao protiv Ajntrahta u Frankfurtu u Ligi Evrope i opet mu se nije posrećilo, njegov tim je taj meč izgubio sa 4:0.

Posle svega, ove zime je počeoo da se postavlja pitanje i njegovog odlaska iz Marseja, iako ima ugovor do 2023. godine.

Nemački mediji danas prenose da je Štutgart obnovio interesovanje za Radonjića i da želi da ga dovede na pozajmicu do kraja sezone.

''Švabama'' gori pod nogama, nalaze se u zoni ispadanja i izgleda da u Radonjiću i dalje vide nekog ko bi mogao da unapredi njihovu igru.

I Marsej se pita, biće zanimljivo videti da li će se posle Italije i Francuske, Radonjić oprobati i u Nemačkoj...
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.