Nemanja Matić se ukrcao na voz – definitivno stavio tačku na igranje u Renu

Izvor: B92, 10.Jan.2024, 16:49

Nemanja Matić se ukrcao na voz – definitivno stavio tačku na igranje u Renu

Posle samo šest meseci srpski fudbaler Nemanej Matić napustio je Ren, što je u sredu i fizički učinio ukrcavši se na voz sa porodivcom i prtljagom.

Njega su Francuzi snimili na železničkoj stanici u Renu, pa je jasno da mu je ovo bio psoeldnji dan koji je proveo u tom francuskom gradu.

Za sada nije poznato gde će iskusni fudbaler nastaviti karijeru.

Za njega su navodno zainteresovani Lion i Marselj, međutim još nije bilo pravih naznaka da bi moglo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da dođe do prelaska Matića u jedan od ta dva kluba.

Nemanja je letos iz Rome stigao u Ren.

Planirao je da se u ovom klubu zadrži makar godinu dana ali kako mu i neke privatne situacije nisu bile po volji (deca nisu pronašla adekvatnu školu), rešio je da "digne sidro" i nastavi dalej svoje fudbalsko putešestvije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.