Nemac u Liverpul, Nemac iz Liverpula?

Izvor: Sportske.net, 30.Dec.2017, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemac u Liverpul, Nemac iz Liverpula?

Dva transfera povezana, videćemo da li je Klop dovoljno sugestivan da završi još jednu stvar u januaru...

Liverpul je sve bliži dovođenju Leona Gorecke. Navodno je Klop ubedio zemljaka da će za razliku od Barselone imati veliku minutažu i mesto u Redsima, što bi za nemačkog reprezentativca bio ključ tokom proleća.

Dosta klubova je zainteresovano za fudbalera Šalkea, njegov klub hoće da uzme neki novac pre leta kada mu ističe ugovor i prodaja Liverpulu bi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << mogla da bude rešenje.

Sa druge strane, to bi značilo i da će Liverpul prodati drugog Nemca, Emre Džana, Juventusu.

On već ima dogovor sa "Bjankonerima" za leto, Liverpul je tražio desetak miliona da ga pusti šest meseci pre isteka ugovora, Juve nudi polovinu, kako bi Džan stigao ranije u klub.

Sada je njegova sudbina vezana za Gorecku, tačnije ova dva transfera bi mogla da budu povezana...

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.