Juventus želi Džana odmah, u Liverpul šalje Pjacu

Izvor: Vesti-online.com, 29.Dec.2017, 14:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juventus želi Džana odmah, u Liverpul šalje Pjacu

Šampion Italije Juventus ne želi da čeka leto, već će u januaru pokušati da dovede fudbalera Liverpula Emrea Džana i zato je spreman da u suprotni smer pošalje Marka Pjacu, prenosi "Tutosport".

Pored hrvatskog krilnog fudbalera Juventus je spreman i da doplati za transfer Džana kome ugovor ističe na kraju sezone.

Ovaj klub hoće da se osigura kako se Džan ne bi predomislio u drugom delu sezone i prihvatio poziv drugog kluba ili produžio ugovor sa Liverpulom, iako postoji usmeni dogovor da završi u Torinu.

Džan je karijeru počeo u minhenskom Bajernu, a pre dolaska na Endfild pre tri i po godine sa uspehom je nosio dres Bajer Leverkuzena.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Juve ne žali " Pjaca i novac za Emrea Džana

Izvor: B92, 29.Dec.2017

Šampion Italije Juventus ne želi da čeka leto, već će u januaru pokušati da dovede fudbalera Liverpula Emrea Džana. Pored hrvatskog krilnog fudbalera Juventus je spreman i da doplati za transfer Džana kome ugovor ističe na kraju sezone.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.