Nema praštanja, Mesi blokirao Barsin transfer!

Izvor: Sportske.net, 17.Jul.2019, 12:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nema praštanja, Mesi blokirao Barsin transfer!

Ovo nisu obične uvrede...

Barselona pokušava da nađe alternativu Žordiju Albi za mesto levog beka. Vratili su Kukurelju, imaju još jednog mladog igrača, Mirandu, ali Valverde želi iskusnijeg fudbalera.

Žunior Firpo je bio prva meta, španski reprezentativac poreklom iz Dominikane košta 50 miliona evra, ali su se Katalonci nadali da bi mogli da smanje tu cenu ubacivanjem u posao nekog od svojih mlađih fudbalera.

Betis želi da proda Firpa, napuni kasu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << doveli su Pedrazu iz Viljareala, ali čini se da od posla sa Barsom neće biti ništa.

Navodno, čitava svlačionica je ustala protiv dovođenja ovog igrača, razlog su njegove uvrede na račun Lea Mesija iz 2012.

Nije jasno u čemu je problem, ali je Firpo poželeo Argentincu da slomi nogu, nazivao ga "kurvinim sinom"...

Nešto slično uradio je nekadašnji fudbaler Betisa, Dani Sebaljos koji je završio u Realu, Barsa je bila zainteresovan dok nije videla tvitove igrača u kojima je vređao Kataloniju, Pikea i klub...

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

BESNI MESI VRŠLJA PO BARSELONI Podigao ekipu na noge i stopirao transfer NEOPHODNOG igrača koji ga je vređao i imao nameru da ga povredi!

Izvor: 011vodič.com, 17.Jul.2019

Foto: Tanjug/AP Barselona pokušava da nađe alternativu Đordiju Albi za mesto levog beka. Vratili su Kukurelju, imaju još jednog mladog igrača, Mirandu, ali Valverde želi iskusnijeg fudbalera. Foto: Yuri Edmundo / EPA; Argentina – Paragvaj, Lionel Mesi Žunior Firpo, igrač Betisa, bio je prva...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.