BESNI MESI VRŠLJA PO BARSELONI Podigao ekipu na noge i stopirao transfer NEOPHODNOG igrača koji ga je vređao i imao nameru da ga povredi!

Izvor: 011vodič.com, 17.Jul.2019, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BESNI MESI VRŠLJA PO BARSELONI Podigao ekipu na noge i stopirao transfer NEOPHODNOG igrača koji ga je vređao i imao nameru da ga povredi!

Foto: Tanjug/AP Barselona pokušava da nađe alternativu Đordiju Albi za mesto levog beka. Vratili su Kukurelju, imaju još jednog mladog igrača, Mirandu, ali Valverde želi iskusnijeg fudbalera. Foto: Yuri Edmundo / EPA; Argentina – Paragvaj, Lionel Mesi Žunior Firpo, igrač Betisa, bio je prva meta. Španski reprezentativac poreklom iz Dominikane košta 50 miliona evra, ali su se Katalonci nadali da bi mogli da smanje tu cenu ubacivanjem u posao nekog od svojih mlađih fudbalera. Betis želi >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << da proda Firpa, napuni kasu, doveli su Pedrazu iz Viljareala, ali čini se da od posla sa Barsom neće biti ništa. Navodno, čitava svlačionica je ustala protiv dovođenja ovog igrača, razlog su njegove uvrede na račun Lea Mesija iz 2012. Nije jasno u čemu je problem, ali je Firpo poželeo Argentincu da slomi nogu, nazivao ga “kurvinim sinom”. Nešto slično uradio je nekadašnji fudbaler Betisa, Dani Sebaljos koji je završio u Realu, Barsa je bila zainteresovan dok nije videla tvitove igrača u kojima je vređao Kataloniju, Pikea i klub. STIGAO! De Liht zvanično u Juventusu za ASTRONOMSKU PLATU, postaje jedan od najplaćenijih u Italiji! “VOLEO ME OD PRVOG DANA” Ćerka Siniše Mihajlovića objavila SRCEPARAJUĆI snimak koji će vas POTRESTI DO SRŽI /VIDEO/ MIHA TRI NEDELJE U BOLNICI Oglasio se lekar naše legende: Moram da sačuvam diskreciju pacijenta, ali imamo razloga za nadu More
The post BESNI MESI VRŠLJA PO BARSELONI Podigao ekipu na noge i stopirao transfer NEOPHODNOG igrača koji ga je vređao i imao nameru da ga povredi! appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

TRANSFERI UŽIVO Real u operaciji 200 miliona evra, Lampardov prvi potez, Nejmar dolazi na Ostrvo!

Izvor: 011vodič.com, 18.Jul.2019, 08:43

Foto: epa_richard wainwright, will oliver, tanjug/ap, epa_emilio naranjo, epa_javier etxezarreta, epa_friedemann vogel_, tanjug/ap / EPA; Fudbalski transferi – uživo! Pred vama je novo izdanje Blicsportovog bloga posvećenog fudbalskoj pijaci, zanimljivostima, gotovim prelascima igrača, nagađanjima,...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.