Izvor: MozzartSport.com, 21.Maj.2020, 18:55

Nema nikakve krize u Remsu: Rajković na prodaju tek na leto 2021. godine, sada može da ide za 20.000.000 evra

Srpski golman nema izlaznu klauzulu u svom ugovoru i Rems nema obavezu da ga pusti ovog leta, tvrdi RMC

Već nekoliko nedelja govori se o ozbiljnom interesovanju Sevilje i Milana za srpskog čuvara mreže Predraga Rajkovića, kao i da Rems zbog finansijskih problema mora da ga proda za sumu od svega 5.500.000 evra, ali iz Francuske stižu drugačije informacije.

Ugledni Radio Monte Karlo javlja da su čelnici Remsa još prilikom prošlogodišnjeg potpisivanja ugovora >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sa Rajkovićem sklopili dogovor na principu "ostani dve godine, pa će ti biti otvoren put za odlazak u drugi klub", kao i da se još uvek drže tog "džentlmenskog sporazuma". Isti izvor navodi da je odlazak Remija Udana u Bordo za 10.000.000 evra obezbedio Remsu finansijsku stabilnost, kao i da su povećanje ugovora nekim igračima dokaz prethodne tvrdne.

Rajković nema izlaznu klauzulu u svom ugovoru i Rems nema obavezu da ga pusti ovog leta. RMC piše da bi takav stav mogla da promeni jedino nekakva ogromna ponuda, odnosno suma od 20.000.000 evra. Smatra se da će u ovim trenucima krize malo ko biti spreman i sposoban da to učini.

Srpski reprezentativac je u Rems stigao u julu 2019. godine za obeštećenje od 5.000.000 evra iz Makabija iz Tel Aviva. Ponikao je u Jagodini, potom igrao u Crvenoj zvezdi, odakle je na leto 2015. godine otišao u Izrael i napravio dodatni iskorak u svojoj karijeri. Ove sezone je najbolje ocenjeni golman Lige 1, što predstavlja jasan znak da je došao trenutak za dodatni iskorak u karijeri.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.