Nema kraja agoniji Junajteda: Trećeligaš ga izbacio iz Liga kupa!

Izvor: Blic, 27.Avg.2014, 00:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nema kraja agoniji Junajteda: Trećeligaš ga izbacio iz Liga kupa!

Ni dolazak Luja van Gala nije pokrenuo posrnulog giganta - Mančester junajted nije osetio slast pobede ni u trećem zvaničnom meču pod vođstvom holandskog trenera, već je dobio lekciju od trećeligaša MK Donsa koji je sa 4:0 izbacio premijerligaša u drugom kolu Liga kupa.

Jeste Van Gal promešao karte posle poraza od Svonsija i remija sa Sanderlendom u prvenstvu, ali je i na teren uz mlade nade poslao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << De Heu, Evansa, Kagavu, Ćićarita i Velbeka.

Oni nisu bili dovoljni da se izbegne katastrofa od ekipe koja je prošlu sezonu završila kao 10 u Ligi 1, trećem rangu engleskog fudbala, te su doživeli novi neuspeh u nizu.

Da će Junajted dobiti još jedan bolan udarac, a MK Dons doći do jedne od najvećih pobeda u klupskoj istoriji najavio je Grig pogotkom u 25. minutu, da bi u nastavku De Hea još tri puta morao da vadi loptu iz mreže.

Strelac prvog gola je u 63. minutu još jednom matirao golmana "crvenih đavola", da bi Afobe sa još dva pogotka samo dodao "so na ranu" Van Galu i njegovim pulenima.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TREĆELIGAŠ IM DOŠAO GLAVE: Katastrofa Mančester junajteda u prvom kolu Liga kupa

Izvor: Kurir, 27.Avg.2014

Fudbaleri Mančester junajteda doživeli su katastrofu pošto su eliminisni već u prvom kolu Liga kupa i to od trećeligaša..Fudbaleri Mančester junajteda na čelu sa novim trenerom Lujom van Galom propisno su se obrukali pošto su eliminisni već u prvom kolu Liga kupa i to od nižerazredne ekipe sa...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.