Nekoga u Realu bi trebalo da bude sramota... Panter Navas odgovorio svima koji su plakali za Ikerom i De Heom (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 04.Okt.2015, 21:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nekoga u Realu bi trebalo da bude sramota... Panter Navas odgovorio svima koji su plakali za Ikerom i De Heom (VIDEO)

Kejlor Navas nastavlja da oduševljava, večeras je skinuo i penal u Madrilenju

Ako postoji fudbaler koji je otkriće sezone u španskom fudbalu, onda je to Kejlor Navas! I ranije je odbranama u Levanteu i reprezentaciji Kostarike pokazao kakav je golman, ali od poečtka ove sezone na golu Real Madrida pokzuje da je golmančina!

Iako je celo leto Real pokušavao da ga se reši i na kraju posle afere sa De Heom bio prinuđen da ga ostavi na >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << golu, Navasu je taj potcenjivački tretman Kraljevskog kluba poslužio kao inspiracija da svima začepi usta i pokaže kakav je panter na golu.

Kostarikanac blista od početka sezone, primio je tek jedan gol u šest prvenstvenih mečeva, a večeras je u derbiju Madrilenjo protiv Atletika odbranio i penal pri vođstvu Reala od 1:0. Grizman je odlično šutirao sa bele tačke, ali je Navas neverovatno odbranio. To mu je drugi odbranjeni jedanesterac od početka sezone.



Nekoga u Realu bi trebalo da je sramota zbog prethodnog leta i odnosa prema Navasu... Navijači sigurno ne žale za Kasiljasom ili De Heom pored ovakvog Kejlora Navasa.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Kejlor Navas nastavlja da piše istoriju (video)

Izvor: Sportske.net, 04.Okt.2015

Skinuo je penal Grizmanu na 'Tvrđavi' i sačuvao vođstvo Realu u 'Madrilenju', a samim tim produžio svoju nesavladivost ove sezone...Kostarikanac je odbranio i drugi udarac sa 'bele tačke' ove sezone, takav podvig nije načinio nijedan golman Real Madrida u poslednjih 19 godina u španskoj Primeri...Poslednjii...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.