Neki novi Zvezdini klinci savladali Bajern! (foto)

Izvor: Sportske.net, 08.Jun.2018, 19:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neki novi Zvezdini klinci savladali Bajern! (foto)

Momci rođeni 2007. godine uspeli su da savladaju Bajern u prijateljskoj utakmici.

Momci koji su 2007. godište su danas uspeli da savladaju svoje vršnjake iz Minhena sa 3:1 i to u Minhenu.

Zvezdini dečaci su golovima Tošića (2) i Avdića nadigrali poznatog rivala i dokazali da imaju talenta za velika dela.

"Čast i zadovoljstvo mi je što smo nadigrali Bajern u Minhenu i zasluženo pobedili. Ova generacija ima svetlu budućnost", rekao je Uroš >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Urošević, trener ove generacije.

"Pored talenta, naša ekipa pokazala je i da svojim ponašanjem, odgovornošću i istrajnošću prati opredeljenje kluba da ulaže u omladinsku školu. Hvala domaćinu na tome što su nas dočekali u svom trening centru koji je fenomenalan. Čast mi je što sam upoznao njihov centar i sistem rada sa najmlađim selekcijama", rekao je Vladimir Cvjetićanin, koordinator Zvezdine škole fudbala.

Sutra je na programu turnir u Štutgartu.

Zvezdini dečaci rođeni 2007. godine savladali su u Minhenu Bajern rezultatom 3:1 #fkcz 🔴⚪️https://t.co/8c0N0mbaqd pic.twitter.com/uCx38LXHrs

— FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) June 8, 2018

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.