Izvor: MozzartSport.com, 16.Okt.2021, 23:02

Neka čudesna sila vuče ovaj Milan: Od 0:2 do 3:2, prvog mesta i potpune ludnice na San Siru (VIDEO)

Mnogo važno slavlje za ekipu Stefana Piolija - 3:2

Onda kada su problemi sa koronom i povrede bukvalno vezale ruke Stefanu Pioliju, drastično oslabile Milan i učinile navijače slavnih Rosonera potpuno nespokojnim pred večerašnji okršaj sa Veronom, ekipi je bila potrebna dodatna sila da dođe do tri velika boda. Ta sila se večeras pojavila u obliku velike želje, ali i ogromne sreće za domaćina u drugom poluvremenu, gde je Piolijev tim zaostatak od dva gola >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u roku od samo 19 minuta pretovrio u veliki preokret - 3:2 (0:2).

Verona je odigrala izuzetno u prvom poluvremenu, vodila golovima Đanluke Kaprarija i Antonina Baraka, ali je u nastavku poklekla pod naletima domaćina. Olivije Žiru je pokrenuo ekipu sa mrtve tačke golom u 59. minutu, Frank Kesi je i 76. izjednačio sa bele tačke, dok je konačan rezultat tragikomičnim autogolom u 78. minutu postavio Koraj Ginter. Turski štoper se potpuno zbunio nakon prilično lošeg, ali neugodnog centaršuta Kastiljeha, pa je umesto da ispuca, poslao loptu iza leđa nemoćnog Lorenca Montipa.

Kada se u 36. minutu povredio Ante Rebić delovalo je da ništa ne može spasiti Milan od večerašnjeg debakla. Ipak, na terenu se našao Rafael Leao, koji je ostavio mnogo energije na terenu i bio jedan od najzaslužniji za potpuni preokret. Važnu ulogu odigrali su i ulasci Kastiljeha i Krunića na poluvremenu, a na kraju su svoje minute dobili i Ibrahimović i Tonali. Milan nije delovao kao tim koji ima neku specijalnu ideju, ali je na kraju presudila velika želja njegovih igrača, zbog čega je ovakav preoket bio apsolutno zaslužen.

Uskoro opširnije...

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.