Neizvestan datum održavanja skupštine Crvene zvezde

Izvor: RTS, 19.Sep.2009, 23:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neizvestan datum održavanja skupštine Crvene zvezde

Termin održavanja skupštine košarkaškog kluba Crvena zvezda još nije poznat, ali ekipa trenira normalno za novu sezonu koja počinje 10. oktobra.

Skupština kluba, na kojoj bi trebalo da bude izabran novi predsednik, već je dva puta odložena, a nakon odlaska Svetislava Pešića sa klupe, sa ekipom radi Dragoljub Vidačić.

Crveno-beli su bez predsednika ostali 6. jula, kada je Slobodan Vučićević podneo ostavku. Kao najozbiljniji kandidat za njegovog naslednika >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u medijima sa pominjao predsednik skupštine kluba Zoran Drakulić.

Klub sa Malog Kalemegdana uplatio je deo kotizacije za učešće u Evrokupu, a ostatak novca trebalo bi da bude uplaćen u ponedeljak kako bi crveno-beli i ove sezone mogli da se takmiče u Evropi.

Zvezdu su u letnjem prelaznom roku napustili Amerikanci Lorens Roberts i Andre Ovens, a ostao je kapiten Tadija Dragićević. On se, međutim, povredio na turniru u Češkoj i predstoje mu dve nedelje pauze. Član univerzitetske reprezentacije Marko Kešelj takođe ne trenira sa ekipom zbog operacije zgloba.

Finalista prošlogodišnjeg plej-ofa sledećeg vikenda učestvovaće na turniru u Pirotu, a 10. oktobra u prvom kolu Jadranske lige igra u Podgorici protiv Budućnosti.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.