Izvor: MozzartSport.com, 27.Nov.2020, 23:24

Nedoviću srpski derbi u Atini, Lučić ponovo odličan, ali PAO ima svoju superzvezdu

Odličan meč u OAKA Areni

Panatinaikos je posle više od mesec dana, ponovo na pobedničkom koloseku u Evropi. Bajern je pretrpeo drugi poraz uzastopno (83:76), što je prvi put ove sezone.

Posebnu boju ovom meču dali su srpski reprezentativci. Nemanja Nedović (17 poena, 6 asistencija, 3 ukradene lopte) i Vladimir Lučić (20 poena, 6 skokova, 2 ukradene lopte) nisu samo gledano u statističkim kolonama bili najbolji akteri.

Lučić >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << koji od starta sezone igra odlično, sve vreme je čuvao minhenski tim da ne padne. Pogodio je trojku, pa asisitrao Rejnoldsu, za činilo se možda konačan priključak (72:70).

Ali, onda je usledio žestok odgovor Nedovića. Pogodio je trojku, da bi pošto je uhvatio loptu pod svojim košem isprintao do reketa rivala i šutem iz gotovo nemoguće situacije odmakao Panatinaikos na nedostižnih 77:70.

Uz Nedovića dovocifreni kod Panatinaikosa bili su još Papajanis (12 poena), Papapetru (12 poena) i Sent Ros (14 poena), a u ekipi Bajerna, pored Lučića, više od ostalih su se izdvojili Boldvin (12 poena), Rejnolds (12 poena) i Cipser (11 poena).

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.