Izvor: MozzartSport.com, 14.Apr.2021, 21:04

Nedović dvocifren protiv CSKA

Za kraj evroligaške sezone Zelenih

Solidna utakmica za kraj ligaškog dela Evrolige: CSKA je dočekao Panatinaikos i slavio sa 93:86 čime je najavio plej-of. Za Zelene je ovde kraj puta. Vrlo loša sezona je za njima...

Ali, Nemanja Nedović je u sasvim solidnom izdanju završio evroligašku sezonu. Dao je Armejcima 10 poena i tome dodao dva skoka i šest asistencija. Da su ga trojke bolje >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << slušale i da je imao više od 2/7, učinak bi bio još ubedljiviji. Nedović je meč završio sa 15 indeksnih poena.

CSKA je ceo tok meča imao pod svojom kontrolom, već posle 10 minuta napravio je osam razlike i nije dopuštao Zelenima da se približe sve do poslednjih minuta. Tamo je PAO probao da napravi preokret i malo čudo, ali nije uspeo.

Ruski tim je tako završio ligaški deo sa skorom 24-10, a Panatinaikos sa 11-23 što mu je dovoljno za 16. mesto na tabeli.

Najefikasniji kod Armejaca bili su Ife Lundberg sa 19 i Vil Klajburn sa 18 poena. Kod Zelenih su bolji od ostalih bili Janis Papapetru sa 15 i Šelvin Mek sa 12 poena. Konstatinos Mitoglu je takođe dao 12, Sent Ros 11, a Nedović i Vajt po 10.

Za domaćine nije igrao Nikola Milutinov zbog povrede, dok PAO nije mogao da računa na Marija Hezonju.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

CSKA dobio Panantinaikos, kreće plej-of

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Apr.2021

Posljednja utakmica regularnog dijela sezone u Evroligi, odigrana je u Moskvi i u njoj je CSKA prilično lako i rutinski pobijedio Panatinaikos sa 93:86, a za šest dana kreće četvrtfinalna serija.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.