Foto: MN Press
Foto: MN Press

Nedović dvocifren protiv CSKA

Vreme čitanja: 1min | sre. 14.04.21. | 20:49

Za kraj evroligaške sezone Zelenih

Solidna utakmica za kraj ligaškog dela Evrolige: CSKA je dočekao Panatinaikos i slavio sa 93:86 čime je najavio plej-of. Za Zelene je ovde kraj puta. Vrlo loša sezona je za njima...

Ali, Nemanja Nedović je u sasvim solidnom izdanju završio evroligašku sezonu. Dao je Armejcima 10 poena i tome dodao dva skoka i šest asistencija. Da su ga trojke bolje slušale i da je imao više od 2/7, učinak bi bio još ubedljiviji. Nedović je meč završio sa 15 indeksnih poena.

Izabrane vesti

CSKA je ceo tok meča imao pod svojom kontrolom, već posle 10 minuta napravio je osam razlike i nije dopuštao Zelenima da se približe sve do poslednjih minuta. Tamo je PAO probao da napravi preokret i malo čudo, ali nije uspeo.

Ruski tim je tako završio ligaški deo sa skorom 24-10, a Panatinaikos sa 11-23 što mu je dovoljno za 16. mesto na tabeli.

Najefikasniji kod Armejaca bili su Ife Lundberg sa 19 i Vil Klajburn sa 18 poena. Kod Zelenih su bolji od ostalih bili Janis Papapetru sa 15 i Šelvin Mek sa 12 poena. Konstatinos Mitoglu je takođe dao 12, Sent Ros 11, a Nedović i Vajt po 10.

Za domaćine nije igrao Nikola Milutinov zbog povrede, dok PAO nije mogao da računa na Marija Hezonju.



tagovi

Nemanja Nedović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara