Izvor: MozzartSport.com, 05.Okt.2020, 15:09

Ne znamo šta ste radili celog leta? Arsenalovi advokati aktiviraju klauzulu za Partija

Atletiko se ništa ne pita

Nikakva tajna: Tomas Parti je celog leta velika želja Mikela Artete. I celog leta Atletiko uporno ponavlja: posla nema ako ne aktivirate otkupnu klauzulu od 50.000.000 evra. Arsenal se pravio mudar, sve nadajući se da će se ispostaviti da u Madridu blefiraju. Konačno su shvatili da nije tako i prešli na dela. Brojni ostrvski mediji prenose da su advokati londonskog kluba krenuli u akciju kako bi papirološki pripremili sve za transfer 27-godišnjeg >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << zadnjeg veznog na Emirejts.

, jer će dobiti svojih 50.000.000 evra na čemu su od starta i insistirali. Pride, kad se aktivira klauzula kupac plaća i porez, a ne prodavac. Pokušavali su u Madridu da ubede fudbalera iz Gane da potpiše novi ugovor i pristane na veću izlaznu klauzulu, ali nisu uspeli. Parti će po svemu sudeći u Premijer ligu, bar njemu to fizički neće biti problem.

Ugledni Atletik navodi da je Arsenal već kontaktirao Partijeve zastupnike da im saopšte da će aktivirati klauzulu ako je igrač saglasan, a jeste.

Sad sledi trka s vremenom. Svi papiri moraju da budu potpisani do 23 časa po lokalnom vremenu, odnosno do ponoći po centralno-evropskom. Lekarski pregledi će biti obavljeni u Madridu, u Arsenalu već znaju za Partijeve uslove.

Atletiko ima spreman odgovor, u suprotnom pravcu će Lukas Toreira, na pozajmicu doduše.

Pitanje je samo šta su na Emirejtsu čekali do sada? Sve je ovo moglo da bude završeno i ranije.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.