Ne zanima ga što je novi bog građana - Jaja Ture želi da se vrati u Barselonu!

Izvor: Blic, 09.Maj.2012, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne zanima ga što je novi "bog građana" - Jaja Ture želi da se vrati u Barselonu!

Najplaćeniji fudbaler Mančester Sitija Jaja Ture izjavio je da mu je Barselona i dalje u srcu i da bi voleo da karijeru završi u Kataloniji.

Reprezentativac Obale Slonovače nosio je dres Barselone od 2007. do 2010. godine, nakon čega se preselio u Siti, gde zarađuje 10 miliona evra godišnje.

"Ako bi me Barsa pozvala da se vratim, ne bih mnogo razmišljao. Volim taj klub i bilo bi dobro da tamo završim karijeru", rekao je Ture, koji je sa Kataloncima osvojio sedam >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << trofeja, ukljujući dve Primere, Ligu šampiona i FIFA klupsko prvenstvo.

Ture je ovo sezone ključni igrač Sitija, postigao je dva pogotka minulog vikenda u pobedi protiv Njukasla i ukoliko "građani" osvoje prvu šampionsku titulu posle 44 godine, svakako da će biti među najzaslužnijim.

On je karijeru počao u rodnoj zemlji, u Mimosasu, a osim za Barselonu i Siti, nastupao je za Beveren, Metalurg iz Donjecka, Olimpijakos, Monako.

Za reprezentaciju je odigrao 67 utakmica i postigao 10 golova.

Povezane vesti: Ture: Nismo još na Barsinom nivou Gvardiola: Nisam oterao Turea, on je sam želeo da ide Jaja Ture: Ostao bih u Barsi da nije Gvardiole Gde je granica? Jaja Ture najplaćeniji igrač sveta!
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.