Izvor: MozzartSport.com, 30.Nov.2021, 20:48

Ne smeta ni debakl u Napulju: Sari dogovorio novi ugovor sa Lacijem, dobija napadača i beka na zimu

Italijanski stručnjak bi trebalo da produži saradnju do 2025. godine

Lacio je za vikend ponižen u Napulju na godišnjicu smrti Dijega Armanda Maradone, ali debakl 4:0 izgleda nije bio prepreka za dogovor o produžetku saradnje sa glavnim trenerom. Kako je javio ugledni italijanski novinar Alfredo Pedula, posle dugih razgovora prvog čoveka kluba Klaudija Lotita i Mauricija Sarija, Lacio je spreman da svom šefu struke ponudi novi ugovor do 2025. ili >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << 2024. godine uz opciju produžetka na još jednu sezonu.

(1,65) Verona (3,90) Kaljari (6.00)

Uprkos tome što su nebeskoplavi nakon prvih 14 utakmica u Seriji A prosuli čak polovinu bodova, što se na Jugu Italije pre dva dana ispoljila ozbiljna nemoć, i što Sarijev skor posle 18 utakmica na klupi broji osam pobeda, šest poraza i četiri remija, deluje da u Rimu veruju da na duže staze može da im donese pozitivne stvari, odnosno borbu za Ligu šampiona od koje ga u ovom trenutku deli sedam bodova.

Za takve poduhvate ekipi sa Olimpika su neophodna pojačanja - svestan je toga i Sari koji je na sastanku tražio da mu se obeća dolazak dvojice fudbalera već u januaru. Precizirao je Italijan da gori na pozicijama levog beka, odnosno alternative za najboljeg strelca Ćira Imobilea. Na poziciji levog beka, Sari je do sada improvizovao sa Elseidom Hisajem i Adamom Marušićem, igračima sa kontra gardom kojima je prirodnija desna strana terena.

Međutim, poznajući škrticu Lotita, moraće Lacio da prodaje kako bi ispunio obećano. Na transfer listi bi već u januaru trebalo da se nađu Vavro, Đoni, Durmisi i Lukaku, ali za sve njih zajedno trenutno osmoplasirani tim Serije A teško da može da dobije više od 10.000.000, 15.000.000 evra. Mogao bi Lacio da pronađe deo novca za buduće transfere i potencijalnom prodajom Vedata Murićija, čoveka koji je prošlog leta plaćen paprenih 20.000.000. Paprenih, kada se uzme u obzir da je na 45 mečeva postigao i namestio po dva gola.

Nagovestio je Sari da mu je neophodan i golman, kao i centralni vezista, ali teško je zamisliti da Sergej Milinković Savić, Ćiro Imobile i drugovi već u januaru dobiju četiri nova saigrača.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Sari dogovorio novi ugovor sa Lacijom

Izvor: Danas, 30.Nov.2021

Iako rezultati kluba nisu ni približni ambicijama; kao i uprkos ubedljivim porazima na poslednja dva derbija Serije A od Napolija i Juventusa, Mauricio Sari ne bi trebalo da bude zabrinut za svoju budućnost. Italijanski mediji pišu da je praktično dogovorio sve uslove u vezi sa produžetkom saradnje...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.