Sari dogovorio novi ugovor sa Lacijom 1Foto: EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO

Iako rezultati kluba nisu ni približni ambicijama; kao i uprkos ubedljivim porazima na poslednja dva derbija Serije A od Napolija i Juventusa, Mauricio Sari ne bi trebalo da bude zabrinut za svoju budućnost. Italijanski mediji pišu da je praktično dogovorio sve uslove u vezi sa produžetkom saradnje sa Lacijom.

Kako je javio ugledni italijanski novinar Alfredo Pedula, posle dugih razgovora prvog čoveka kluba Klaudija Lotita i Mauricija Sarija, Lacio je spreman da svom šefu struke ponudi novi ugovor do 2025. ili 2024. godine uz opciju produžetka na još jednu sezonu.

Iako Sari na klupi Lacija ove sezone ima skor od osam pobeda, šest poraza i četiri remija, Klaudio Lotito, gazda Lacija ima poverenja u iskusnog stručnjaka koji je svoje fudbalsko vizionarstvo najbolje pokazao vodeći Napoli.

Nakon mandata podno Vezuva, vodio je sasvim korektno Čelsi i Juventus, a u Rim je stigao ovga leta uveren da svoje ideje u potpunosti može da implementira u Laciju, sredini u kojoj osvajanje titule nije apsolutni imperativ.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari