Ne samo da je poznata zamena za Bahara, nego i POMOĆNIK?! Slavni Srbin najzad u Zvezdi

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Dec.2023, 18:16

Ne samo da je poznata zamena za Bahara, nego i POMOĆNIK?! Slavni Srbin najzad u Zvezdi

Čini se da sledi vreme promena u beogradskom klubu.

Barak Bahar je na tankom ledu u Crvenoj zvezdi, već uveliko se priča o njegovoj smeni. Za to su zaslužni jako loši rezultati u grupnoj fazi Lige šampiona, ali i nedovoljno impresivan učinak u domaćem prvenstvu.

Ukoliko slavi u "večitom derbiju" 20. septembra, Bahar bi dobio neku vrstu veštačkog disanja, a pomogla bi i pristojna predstava protiv Mančester sitija u poslednjem meču elitnog klupskog takmičenja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Ipak, u krugovima oko Marakane pominje se da Željko Buvač već dugo figurira kao novi trener. Navodno je formiran i deo stručnog štaba, saznaje Mozzartsport.

Prema tim informacinjama jedan od pomoćnika nekadašnjeg selektora Republike Srpske trebalo bi da bude Aleksandar Kolarov.

Podsetimo, po završetku karijere Aleksandar Kolarov je postao direktor Pize i kratko se zadržao na toj funkciji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.