Izvor: RTS, 17.Jul.2020, 12:34

Ne očekujte velika pojačanja u Realu

Predsednik madridskog Reala Florentino Perez, nakon osvajanja 34. titule šampiona Španije, poručio je navijačima da ovog leta ne očekuju spektakularne transfere.
"Neće biti velikih pojačanja ovog leta. Ne možemo da tražimo od fudbalera da pristanu na smanjenje plata od 20 odsto, a da onda dovodimo skupa pojačanja", rekao je Perez, a prenosi "Marka".

Na pitanje novinara da li to važi i za Kilijana Mbapea, Perez je jasno stavio >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << do znanja da napadač Pari Sen Žermena neće još u Madrid.
"Može da sačeka. Real će se svakako vratiti na tržište i opet kupovati samo najbolje na svetu. Ipak, prioritet je borba sa posledicama pandemije", rekao je Perez.
"Kraljevski klub" u četvrtak je savladao Viljareal i tako i matematički obezbedio 34. titulu u domaćem prvenstvu.
U okviru osmine finala Lige šampiona, izabranike Zinedina Zidana očekuje revanš meč sa ekipom Mančester sitija. U prvom susretu "građani" su u Madridu slavili sa 2:1.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sergej dobija saigrača iz madridskog Reala?

Izvor: Sportske.net, 17.Jul.2020

Lacio bi da se pojača u španskoj prestonici...Kako prenosi Đanluka Di Marcio, Lacio je zainteresovan za napadača madridskog Reala Borhu Majorala...Ovaj 23-godišnji napadač je sezonu proveo na pozajmici u Levanteu, postigao je osam golova u Primeri i sasvim solidno se pokazao u timu iz Valensije...Ipak,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.