Sergej dobija saigrača iz madridskog Reala?

Izvor: Sportske.net, 17.Jul.2020, 13:01

Sergej dobija saigrača iz madridskog Reala?

Lacio bi da se pojača u španskoj prestonici.

Kako prenosi Đanluka Di Marcio, Lacio je zainteresovan za napadača madridskog Reala Borhu Majorala.

Ovaj 23-godišnji napadač je sezonu proveo na pozajmici u Levanteu, postigao je osam golova u Primeri i sasvim solidno se pokazao u timu iz Valensije.

Ipak, u Realu teško da će imati prostora, ističe mu i ugovor sa klubom narednog leta, pa su "Nebeskoplavi" spremni da iskoriste situaciju.

Odlazak >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u Rim mogao bi da bude pravi potez, izvesno je da će Lacio igrati i Ligu šampiona, pa bi Borha Majoral konačno mogao da dobije pravu priliku na velikoj sceni.

Njegova vrednost na tržištu se procenjuje na svega 3,2 miliona evra (transfermarkt.com), pa je jasno da bi uprava tima iz Rima mogla vrlo povoljno da prođe.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

LACIO PRAVI OZBILJAN TIM: Sergej dobija pojačanje iz Real Madrida!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jul.2020, 07:26

Rimljani imaju ozbiljne planove za sledeću sezonu...Kako prenosi jedan od najobaveštenijih fudbalskih novinara u Italiji, Đanluka Di Marcio, Lacio je zainteresovan za napadača Real Madrida Borhu Majorala...Ovaj 23. godišnji fudbaler je sezonu proveo na pozajmici u Levanteu, postigao je osam golova...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.