(Ne)očekivano: Sansi uručili otkaz Montiju Vilijamsu

Izvor: B92, 14.Maj.2023, 08:18

(Ne)očekivano: Sansi uručili otkaz Montiju Vilijamsu

Vlasnik franšize iz Arizone Met Išbija nije mnogo razmišljao posle debakla u šestoj utakmici serije protiv Denvera i eliminacije iz plej-ofa.

Ceh je platio trener Monti Vilijams koji je, istina, bio lišen pomoći prvog pleja Krisa Pola i prvog centra Diandrea Ejtona u šestoj utakmici serije, međutum ni ta činjenica, kao ni ona da je minule sezone proglašen za najboljeg trenera lige, mu nije pomogla da sačuva posao,

Vilijams je tako posle četiri sezone napustio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << klupu Sansa.

Za taj period izvukao je, čini se, maksimum iz ekipe koja se sa njim na čelu učvrstila među najbolje u zapadnoj konferenciji, i u ligi, te vrhunac doživela u sezoni 2020/2021. kada je igrala finale NBA gde je poražena od Milvoki Baksa 4:2.

Išbija je, prenose američki mediji, odlučio da uruči otkaz Vilijamsu nezadovoljan zbog činjenice da ni sa mega zvezdom Kevinom Durentom za čiji se trejd teško izborio - ovaj nije uspeo da postigne više u doigravanju sa Denverom.

To je bio ključ da prelomi i donese, za mnoge, neočekivanu odluku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.