Izvor: Sportal.rs, 23.Apr.2024, 06:39

Ne može se silom protiv magije! Denver od -20 do pobede, tripl-dabl Jokića i šok koš Mareja uz sirenu /VIDEO/

Utakmica za infarkt, partija Nikole Jokića za udžbenike, koš Džamala Mareja uz zvuk sirene! Denver vodi protiv Lejkersa sa 2-0, iako je gubio sa 20 poena razlike, slavio je sa 101:99. Katastrofalan je bio Džamal Marej u prvom poluvremenu, do dvocifrenog učinka je došao tek u 4. deonici, a onda je pokazao šampionski nerv. Dao je koš za pobedu u padu, uz zvuk sirene, a Nikola Jokić je zabeležio još jedan-tripl dabl, sa 27 poena, 20 skokova i 10 asistencija.

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JOKIĆ NE MOŽE DA SAKRIJE ODUŠEVLJENJE: Čuo srpski, pa prekinuo novinara na konferenciji (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2024

Srpski košarkaš Nikola Jokić slavio je sa Denverom protiv L.A. Lejkersa 101:99 zahvaljujući sjajnom košu Džamala Mareja u poslednjoj sekundi utakmice.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.