Ne jedan, nego dva - Murinjo kupio JOŠ JEDNOG štopera!

Izvor: Sportske.net, 01.Sep.2015, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne jedan, nego dva - Murinjo kupio JOŠ JEDNOG štopera!

Portugalac je u smiraj prelaznog roka dodatno pojačao svoju poslednju liniju.

Pisali smo već danas OVDE, Čelsi je dobio novo pojačanje poslednjeg dana prelaznog roka, u klub je stigao defanzivac Đilobođi iz Nanta.

Ipak, poslednji dan prelaznog roka je doneo nova uzbuđenja za navijače Čelsija, u klub je stigao još jedan defanzivac. U pitanju je Majkl Hektor iz Redinga.

Ovaj 23-godišnjak je potpisao petogodišnji ugovor će se ipak vratiti na pozajmicu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u klub iz kog je stigao, na Madejski stadionu će provesti ostatak tekuće sezone.

Čelsi sa ponosom ističe da pomno prati razvoj fudbalera od koga u budućnosti mnogo očekuje.

Zloradi komentari već se javljaju: "Tako su mislili i De Brujne, Lukaku, Marko Marin..."

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Spartak u poslednji čas doveo pojačanje

Izvor: Utakmica.rs, 01.Sep.2015

Fudbaleri Spartak Zlatibor vode doveli su pojačanje u smiraj prelaznog roka. Ekipu iz Subotice pojačao je Marko Klisura. Klisura je pojačanje na poziciji štopera, pre dolaska u Spartak igrao je za Novi Pazar, za koji je letos potpisao ugovor. Sa Subotičanima potpisao je ugovor na 3.. Detaljnije

Nastavak na Utakmica.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.