Aston Vila se pojačala u Liverpulu

Izvor: Sportske.net, 01.Sep.2015, 22:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aston Vila se pojačala u Liverpulu

Jedna od transfer priča koja je tokom večeri prošla ispod 'radara' tiče se Aston Vile.

Nakon srpskog golmana koji je stigao u Vilu o čemu smo pisali OVDE, kao i Leskota (OVDE) ovaj klub je doveo još jednog novog fudbalera.

Aston Vila je potvrdila da je postignut dogovor o pozajmici fudbalera Liverpula, mladog defanzivca Tijaga Ilorija, do kraja tekuće sezone.

Vilani su dobili dodatna dva sata da komopletiraju dogovor i posle zvaničnog kraja prelaznog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << roka u 18 sati, a 22-godišnji defanzivac stiže u Aston Vilu sa pravom otkupa ugovora na kraju sezone.

Šervud kaže da je ovog fudbalera pratio već duže vreme.

"Radujem se to ćemo sarađivati, već neko vreme ga aktivno pratim. Veoma sam zadovoljan što smo Tijaga doveli u naš klub.", saopštio je Šervud.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.