Ne biraju način: Libanci nameštaju utakmice za seks!

Izvor: NaDlanu.com, 05.Apr.2013, 16:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne biraju način: Libanci nameštaju utakmice za seks!

Singapurska antikorupcijska policija uhapsila je juče sudije koji će do saslušanja o određivanju kaucije ostati u pritvoru Trojica libanskih fudbalskih sudija optuženi su da su za seksualne usluge namestili meč Azijskog kupa u Singapuru.

Maksimalna zaprećena kazna za namestanje mečeva u Singapuru je pet godina zatvora ili novačana od 81.000 dolara.Trebalo je da libanske sudije dele pravdu u sredu u utakmici između Tampin Roversa iz Singapura i indijskog kluba Istočni Bengal, >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << kada su uoči početka meča uhapšeni.Jednom od optuženih je u pritvoru pozlilo i on je prebačen u bolnicu na posmatranje. Druga dvojica su ostala u zatvoru Čangi.Saslušanju je priosustvovao predstavnik libanskog konzulata u Singapuru.Singapur ima dugu istoriju nameštanja mečeva, a prošlog meseca Evropska policijska služba (Evropol) optužila je kriminalce iz te zemlje da "diriguju" mrežom koja je namestila na stotine mečeva širom sveta.(Izvor: Mozzart sport, Foto: Action images)

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.