Ne bi bilo nezasluženo da smo pobedili Zvezdu VIDEO

Izvor: B92, 11.Dec.2023, 21:50

"Ne bi bilo nezasluženo da smo pobedili Zvezdu" VIDEO

Trener košarkaša Mege Marko Barać smatra da je njegova ekipa mogla do pobede protiv Zvezde.

Crveno-beli su posle velikog broja preokreta slavili u hali "Ranko Žeravica" rezultatom 98:88, a Barać je stava da je lako moglo biti i obrnuto.

To je i istakao na konferenciji za medije posle meča, ali je najpre čestitao Zvezdi na pobedi.

"Čestitam ekipi Zvezde na pobedi. Mislim da je mogla utakmica da ode na obe strane. Ne bi bilo nezasluženo da smo mi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pobedili", rekao je Barać koji je govorio o samom igri i toku meča:

"Generalno, otvaranje utakmice je na onaj način na koji smo želeli napadački, došli smo do dubine u pik-en-rol igri. Zvezda je odreagovala, promenila način odbrane, dok smo se mi privikli, već je bilo poluvreme, ali zadovoljan sam načinom kako smo odgovorili u drugom poluvremenu. Dali smo 30 poena u trećoj četvrtini. Imali smo vođstvo kada se lomila utakmica. Imali smo otvorene šuteve, zicere, nismo pogodili, oni su čini mi se ubacili neke teške šuteve, ja generalno ne mogu da budem nezadovoljan što se tiče volumena šuta. Kada su šutevi za dva ili tri u pitanju. Naravno da su očigledno ti šutevi za dva bili nedovoljno otvoreni, možda nismo bili dovoljno odlučni da igramo kroz kontakt i zato nešto slabiji procenat. Ideja je bila na kontroli lopte. Mi smo uspeli da radimo to jako dobro. Na kraju druge četvrtine i u poslednjoj su nas kaznili i rešili meč u svoju korist. Ne mogu da budem nezadovoljan, mislim da smo pokazali jednu dobru igru, a publika neka oceni kakav je meč bio."

Osvrnuo se i na nastup Nikole Topića koji je meč završio sa 21 poenom i po pet skokova i asistencija.

"Mislim da sam već rekao da nisam nezadovoljan kako smo igrali. Svih 10 igrači koji su igrali su tu. Nikola nije igrao protiv Teodosića, neki drugi igrači su bili njegovi čuvari. On je uspeo da pročita u drugom poluvremenu situacije da bi bio agresivniji. Pokrenuo je naš napad u trećoj četvrtini", zaključio je Barać.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.